Ulei esential integral de rozmarin

31,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:  Ulei esential integral de rozmarin este un remediu naturist care Susține funcționarea normală a sistemului nervos; contribuie la buna funcționare a aparatului respirator; susține funcționarea normală a sistemului digestiv și funcționarea normală a sistemului imunitar.

Compozitie:  Rozmarin (Rosmarinus officinalis), ulei esențial 100%.

Recomandari:   Ulei esential integral de rozmarin este un remediu naturist  care susține funcționarea normală a sistemului nervos; contribuie la buna funcționare a aparatului respirator; susține funcționarea normală a sistemului digestiv și funcționarea normală a sistemului imunitar.

Administrare:  Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar

Prezentare: Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Precauții: Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă.

Producator:  Bionovativ

Detalii