Venolastin

22,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Venolastin este un remediu naturist si totodata un  complex natural eficient care asigura elasticitatea si integritatea peretilor venelor. Asocierea extractului de Samburi de struguri si extractului de Ginkgo biloba, face din Venolastin un produs inovator care actioneaza in doua directii: una de ameliorare si imbunatatire a tonusului sistemului vascular iar alta, de optimizare a circulatiei si de oxigenare a tesuturilor.
 
Indicatii: Venolastin este un tratament naturist care mentine  integritatea si elasticitatea peretilor vasculari ,asigura suportul functionarii normale a circulatiei la nivelul venelor si capilarelor,indeparteaza senzatia de “picioare grele” ,asigura protectia membranelor celulare impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi

Compozitie: O capsula contine: Extract din samburi de struguri (Vitis vinifera) cu 95% proantocianidine...150 mg.
Ginkgo biloba, extract din frunze cu 24% glicozide flavonice si 6% lactone terpenice 40 mg.
Recomandari:  Venolastin este un tratament naturist destinat persoanelor care petrec mult timp in picioare ,celor cu o circulatie perfierica deficitara pentru ameliorarea aspectului venelor si oprirea evolutiei negative ale acestora ,persoanelor care se confrunta cu senzatia de ”picioare grele”

Mod de administrare: Cate 1 cps. de 2 ori /zi, dimineata si seara, cu 20-30 min. inainte de masa, timp de 3 luni.
Continut: 30 cps

Producator: Farmaclass

Producator: Rotta Natura

 

Stiati ca: Exista pe lumea aceasta o planta medicinala care anual salveaza zeci de milioane de vieti. Da este Ginko Biloba. Cum? Prin extraordinarele sale calitati terapeutice in afectiunile cardiovasculare, afectiuni care sunt principala cauza de mortalitate la nivel mondial. Interesant este ca aceeasi planta ne face mai inteligenti, mai atenti, ne ajuta sa ne pastram tonusul psihic si sa depasim pasele depresive, fiind de un real ajutor contra diabetului, astmului, contra cancerului si a bolilor produse de iradiere. Adevarata fosila vie, acest arbore este un supravietuitor miraculos al unei lumi disparute, urmas al unei plante care a trait pe acest pamant acum 270 milioane de ani.

Iar aceasta nu este totul, ginkgo biloba este si una din cele mai longevive specii de arbori de pe planeta noastra, existand in prezent in lume exemplare care au atins venerabila varsta de 3500 de ani. Calugarii budhisti, carora li se datoreaza supravietuirea acestui arbore in ultimele secole, considera ca ginkgo biloba este o incarnare a unor entitati divine in lumea oamenilor. Spre deosebire de ceilalti copaci, la aceasta specie exista "arbori-barbati" si "arbori femei", fiecare exemplar avand sexul diferentiat, intocmai ca la oameni. Insa atat arborii de ginkgo - barbati cat si cei femei au niste calitati deosebite.Aproape toate partile plantei, adica scoarta, mugurii, frunzele si fructele, au demonstrat proprietati medicinale deosebite, insa de departe cele mai utilizate si mai studiate sunt frunzele de ginkgo biloba. Culegerea lor este o operatiune foarte delicata, deoarece trebuie surprins exact momentul cand acestea capata o culoare galbena intensa (fara insa a bate deloc spre ruginiu), semnul unei bogatii extraordinare in niste principii active, numite flavonoide, care au efecte antioxidante foarte puternice. Mai mult, culegerea acestor frunze trebuie facuta in momente cu soare si cu caldura cat mai mare, asa incat aceleasi frunze sa aiba si un continut ridicat de principii active aromatice (terpene), care au efecte anticoagulante si vasodilatatoare.
In Romania, acest arbore aclimatizat din China este o adevarata raritate, existand la nivelul intregii tari doar cateva zeci de exemplare. De aceea, culegerea frunzelor sale din flora noastra este practic imposibila. In schimb, el este intens cultivat si recoltat in tari cum ar fi China, Franta, Japonia, Coreea. In prezent, la noi in tara se gasesc zeci de produse pe baza de ginkgo biloba.