Vin de coacaze negre

30,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Vinurile medicinale sunt elixiruri din laboratorul naturii, cu efecte benefice asupra sanatatii noastre de spirit. Cu o conditie: saniu fie confundate cu vinul de masa. Ele nu au prescriptie stricta, la fel ca orice medicament. Fructele de coacaz negru sunt considerate printre cele mai bogate in vitamina C (150-200 mg la 100 grame fructe), de 3 ori mai mult decat portocalele. Produs 100% natural, fara coloranti si arome.

Efecte:Vinul de coacaze mai este numit si  Elixir al tineretii, cu efecte de favorizare a virilitatii masculine si de tinerete prelungita cu oviata sanatoasa. Proprietati diuretice,depurtive, pecrorale, sudorifice, antidiareice, anticolitice, astringente, hipertensiune, antireumatice, hipertensive, antireumatice, antigutoase, antiinflamatoare, vermifuge, antiscorbutice, antihemoragice, antiinfectioase, cicatrizante, vitaminizante, energizante.

Recomandare: Se poate folosi ca adjuvant in boli cardiovasculare previne insuficienta cardiaca si acccidentele vasculare prin continutul ridicat in antocianozide si vitamina C, mareste rezistenta capilarelor sanguine fragile, reduce ateroscleroza cerebrala, arterita, trombogenita obliteranta de menopauza, curata sangele de toxine, deseuri si colesterol. Afectiuni ale sistemului nervos (stres, migrene, surmenaj fizic si intelectual, astenie psihic postgripala, oboseala generala). Afectiuni reumatismale (combate reumatismul cronic degenerativ si artritele reumatoide prin efecte antiinflamatorii).

Administrare: cate 50 ml de 3 ori pe zi, inainte de mese.

Prezentare: sticla a 0.75 ml.

Producator: danut daniela Maria pomicultor,Satu Mare