Vopsea par Henna 30 minute aluna

21,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Este o HENNA de calitate superioara care se aplica usor si uniform pe toata lungimea parului, cu o putere mare de acoperire. Intensitatea culorii poate fi influentata de nuanta initiala a parului. Nuantele cele mai frumoase se obtin pe parul netratat chimic.Metode de vopsire cu ajutorul frunzelor de Henna este avantajoasa deoarece ea nu este doar o simpla vopsire a parului, ci reprezinta totodata si un tratament de tonifiere a parului, tratament care este cunoscut si folosit de mii de ani.

Compozitie: henna powder, carbonat de magneziu, acid citric, pantenol


Mod de folosire: Se amesteca pulberea de Henna Sonia Premium cu putina apa fierbinte (cca. 80-110ml) pana se obtine o pasta omogena. Parul trebuie sa fie uscat. Se aplica pe par cand este calduta de la radacina catre varf, avand grija sa nu se coloreze zonele nedorite. Dupa ce parul a fost acoperit uniform masati 2-3 minute.

Timp de actionare: 30 minute Apoi se clateste parul cu apa calduta pana cand apa ramane limpede. Se poate aplica sampon si balsam. Este obligatoriu sa efectuati un test de sensibilitate a pielii inaintea oricarei vopsiri cu 48 ore inaintea vopsirii, in spatele lobului urechii! Pentru testul de culoare vopsiti o suvita de par putin vizibila.

Prezentare: 60 g

importator: Sc Kia

Detalii

Categorii